![]()
آخرین ارسالی ها
|
![]() تبلیغات | ||||
|
| ||||
|
اس ام اس (SMS) های خنده دار
|
|
۱۴/۶/۱۳۸۶, ۰۳:۲۲ عصر
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
[CENTER]در این تاپیک اس ام اس (SMS) های خنده دار قرار خواهند گرفت. لطفاً قبل از هرگونه دادن پست، قوانین را مشاهده نمائید. در صورت تخلف با خاطی برخورد می گردد.[/CENTER]
قوانین: 1- از قرار دادن هرگونه اس ام اس (SMS) غیر اخلاقی و توهین آمیز جداً خودداری گردد. 2- در هر پست حداکثر 5 اس ام اس (SMS) قرار داده شود؛ بدیهی است اگر اس ام اس (SMS) بیشتر از 5 تا گردد، در پست دیگر داده می شود. 3- هر اس ام اس (SMS) باید در داخل کد "نقل قول" قرار گیرد. [CENTER] (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) [/CENTER][CENTER](برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.)[/CENTER][CENTER]از ارسال مطالب بی محتوی مانند: تشکر، مرسی و امثالهم خودداری نمائید.[/CENTER][CENTER]جهت تشکر از افراد بخاطر مطالب مفید آنها تنها از دکمه تشکر استفاده کنید.[/CENTER] |
|||
|
۱۴/۶/۱۳۸۶, ۰۳:۲۴ عصر
شماره : #2
|
|||
|
|||
RE: اس ام اس (SMS) های خنده دار
نقل قول : نقل قول :يه دفعه یه آبادانيه تو بيابون گم ميشه ، و داشته از تشنگی ميمرده .... خلاصه هی ميگفته آب آب آآآآآ آب .... يه دفعه ميرسه به يه چشمه دستاشو ميزنه تو آب ميکشه به موهاش ميگه آخيــــــــــش ، وُلک راحت شدم تيپ موهام خراب شده بود داشتم ميمردما نقل قول : نقل قول :از يه نفر ميپرسن اولين کسی که رفت مکه حاجی شد کی بود ميگه حاج زنبور عسل نقل قول : [CENTER] (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) [/CENTER][CENTER](برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.)[/CENTER][CENTER]از ارسال مطالب بی محتوی مانند: تشکر، مرسی و امثالهم خودداری نمائید.[/CENTER][CENTER]جهت تشکر از افراد بخاطر مطالب مفید آنها تنها از دکمه تشکر استفاده کنید.[/CENTER] |
|||
|
۱۴/۶/۱۳۸۶, ۰۳:۲۶ عصر
شماره : #3
|
|||
|
|||
نقل قول :دختر و پسره داشتن با هم قايم باشک بازی ميکردند ، دختره به پسره ميگه تو چشم بگذار اونوقت من ميرم قايم ميشم ، اگه تونستی منو پيدا کنی یه جایزه داری ، اگه هم نتونستی منو پيدا کنی من زير راه پله قايم شدم ! نقل قول :يه دفعه يه پسره داشته راه ميرفته ميخوره زمين هواااااااااا ميره نميدونی تا کجاااااااا ميره نقل قول :يارو زنگ میزنه ۱۱۰ میگه آقا پدال گاز و پدال ترمز و پدال کلاچ و فرمون و دنده رو دزدیدن! پلیس میگه ، برو صندلی جلو بشین نقل قول :يه برره ای میمیره ، شب اول قبر ۶۲ تا فرشته میان سراغش. ۲تاشون سوال می کردن .... ۶۰ تاشون حالیش می کردن نقل قول : [CENTER] (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) [/CENTER][CENTER](برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.)[/CENTER][CENTER]از ارسال مطالب بی محتوی مانند: تشکر، مرسی و امثالهم خودداری نمائید.[/CENTER][CENTER]جهت تشکر از افراد بخاطر مطالب مفید آنها تنها از دکمه تشکر استفاده کنید.[/CENTER] |
|||
|
۱۴/۶/۱۳۸۶, ۰۳:۲۸ عصر
شماره : #4
|
|||
|
|||
نقل قول :يه برره ای به رفيقش مي گه من يه تمساح پيدا كردم چيكارش كنم؟ ميگه ببرش باغ وحش. فردا رفقيش مي گه برديش؟ يارو مي گه : آره ، تازه امشب هم مي خوام ببرمش سينما نقل قول : نقل قول : نقل قول :نگاه منطقي يک خنگه به زندگي !!!!! نقل قول : [CENTER] (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) [/CENTER][CENTER](برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.)[/CENTER][CENTER]از ارسال مطالب بی محتوی مانند: تشکر، مرسی و امثالهم خودداری نمائید.[/CENTER][CENTER]جهت تشکر از افراد بخاطر مطالب مفید آنها تنها از دکمه تشکر استفاده کنید.[/CENTER] |
|||
|
۱۴/۶/۱۳۸۶, ۰۳:۳۰ عصر
شماره : #5
|
|||
|
|||
نقل قول :از غضنفر ميپرسن: اگه امريكا حمله كنه چيكار ميكني؟؟ نقل قول :یه نفر مشكي پوشيده بود بهش ميگن چي شده ؟ ميگه بابام مرده نقل قول :يارو ميره حرم داد می زنه : آقايون شلوغ نكنيد! حاجت ها قاطی میشه! من پارسال اومدم ، حامله شدم نقل قول : نقل قول : [CENTER] (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) (برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.) [/CENTER][CENTER](برای مشاهده این لینک در سایت ثبت نام کنید.)[/CENTER][CENTER]از ارسال مطالب بی محتوی مانند: تشکر، مرسی و امثالهم خودداری نمائید.[/CENTER][CENTER]جهت تشکر از افراد بخاطر مطالب مفید آنها تنها از دکمه تشکر استفاده کنید.[/CENTER] |
|||
|
|

جستجو
ليست کاربران
تقويم
راهنما![[-] [-]](images/collapse.gif)